Μαριαλένα Σπυροπούλου

Η Μαριαλένα Σπυροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977 όπου ζει και εργάζεται ως σήμερα. Είναι ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεύτρια, συγγραφέας και αρθρογράφος. Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος στην ιδιωτική εκπαίδευση, έχει συνεργαστεί με το Αιγινήτειο Νοσοκομείο καθώς και με κέντρα ημέρας. Από το 2014, συνεργάζεται σταθερά με την «Καθημερινή της Κυριακής». Είναι επιστημονική συνεργάτις του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ για παιδιά και εφήβους KinderDocs. Το 2016 κυκλοφόρησε η νουβέλα της Ρου, το 2018 κυκλοφόρησε το ψυχαναλυτικό παραμύθι Ο μαγικός καθρέφτης και το 2020 το δεύτερο μυθιστόρημά της με τίτλο Τάισέ με. Το 2021 κυκλοφόρησε η πρώτη της ποιητική συλλογή, Κόρη χωρίς Πλάτη.
Παιδική Λογοτεχνία » Μαριαλένα Σπυροπούλου » Έλληνες συγγραφείς
Συγγραφέας: Μαριαλένα Σπυροπούλου
ISBN: 978-960-637-062-5
Η Ήβη είναι ένα κορίτσι που αγαπά να κάνει παρέα με άλλα κορίτσια της ηλικίας της, αλλά κάτι την εμποδίζει να αισθανθεί άνετα μαζί τους. Νιώθει πολύ «μικρή» ανάμεσά τους και βρίσκει καταφύγιο στο παιχνίδι της με τα ζώα. Μέχρι την ημέρα που επισκέπτεται ένα κατάστημα παιχνιδιών μαζί με τη νονά της και μπαίνει στη ζωή της ένα μικρό χνουδωτό γατάκι, η Zoe, που της κλέβει την καρδιά. Μέσα από τη σχέση της με τη Zoe αρχίζουν να συμβαίνουν αλλαγές μέσα της. Και, αγαπώντας τη Zoe, μαθαίνει να αγαπά και τον εαυτό της, και νιώθει άξια να αγαπηθεί και από τους άλλους.

Ένα τρυφερό παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης και τη διαφορετικότητα που μας συνδέει όλους, γιατί μας κάνει τόσο μοναδικούς!
Πρόλογος: Μαρία Νομικού
Έλληνες συγγραφείς» Μαριαλένα Σπυροπούλου
10.60 9.54
-10%
Παιδική Λογοτεχνία

Προσφορές