Όροι & Τρόποι πληρωμής / αποστολής

Τρόποι πληρωμής

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Έχετε τη δυνατότητα να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας στον ακόλουθο εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό αποστέλλοντάς μας το αποδεικτικό κατάθεσης στο mari@sokolis.gr με την ένδειξη Τραπεζική Κατάθεση. Με τη λήψη του αποδεικτικού, αποστέλλουμε αυθημερόν και την παραγγελία σας.

TPAΠEZA ALPHA BANK
Αθηνά Σοκόλη και Σία ΕΕ
GR1401404150415002002001539

Με αντικαταβολή μετρητοίς
Έχετε τη δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας μέσω αντικαταβολής μετρητοίς με την παράδοση του δέματος στον χώρο σας. Τα έξοδα αντικαταβολής ανέρχονται στα 2 ευρώ (τελική τιμή με ΦΠΑ) για παραδόσεις εντός της Ελλάδας και για βάρος μέχρι 3 κιλά.

Αποστολές

Για παραγγελίες άνω των 30,00€, η αποστολή γίνεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες μέχρι 29,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 3,00 ευρώ (τελική τιμή με ΦΠΑ) για όλη την Ελλάδα. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται με τις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ και εκτελούνται καθημερινά κατά τις εργάσιμες ώρες (9πμ.-5μμ) εκτός Σαββάτου-Κυριακής και αργιών. Ο συνήθης χρόνος παράδοσης είναι από 1-4 εργάσιμες ημέρες αναλόγως του τόπου παράδοσης. 

Για παραγγελίες εξωτερικού, παρακαλώ να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για το ακριβές κόστος στο mari@sokolis.gr 

Ανωτέρα βία
Ο εκδοτικός οίκος δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση και παράδοση της παραγγελίας που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του εκδοτικού οίκου.


Προσφορές