Έχω στρες. Τι να κάνω;
Γιώργος Χρούσος, Νάντια Κουρμούση
ISBN: 978-960-637-105-9
Συγγραφέας: Γιώργος Χρούσος, Νάντια Κουρμούση
Σελ. 56
Έλληνες συγγραφείς» Γιώργος Χρούσος

Από τους Γιώργο Χρούσο (Καθηγητή Παιδιατρικής και Ενδοκρινολογίας-Ακαδημαϊκό) και Νάντια Κουρμούση (Δρ. Προαγωγής Ψυχικής Υγείας)

 

Ο Φίλιππος και η δίδυμη αδελφή του Έλσα επισκέπτονται τον παιδίατρο για να τους εξετάσει και να τους δώσει ένα πιστοποιητικό υγείας, ώστε να αρχίσουν να αθλούνται. Ο Φίλιππος θέλει πολύ να μάθει πόλο, αλλά την ίδια στιγμή νιώθει ένα απροσδιόριστο συναίσθημα, σαν κάτι να τον ανησυχεί. Γιατί όμως νιώθει έτσι; Ο παιδίατρος τον καθησυχάζει λέγοντάς του ότι αυτό που βιώνει είναι στρες, κάτι φυσιολογικό, σαν ένα μαγικό φίλτρο που μας κάνει πιο δυνατούς. Αρκεί το στρες να μη συνεχίσει για πολύ καιρό.

 

Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου, λοιπόν, ξεκινάμε ένα ταξίδι κατανόησης, προσεγγίζοντας υποστηρικτικά τις έγνοιες και τις ανήσυχες σκέψεις που κατακλύζουν πολλές φορές τα παιδιά στις προκλήσεις της αναπτυξιακής τους πορείας. Με επιστημονική γνώση σε απλά λόγια, αυτή η ιστορία εξηγεί τη διαφορά ανάμεσα στο καλό και το κακό στρες, μιλά για τις επιπτώσεις του βλαπτικού στρες και προσφέρει καθοδήγηση για την αποτελεσματικότερη διαχείρισή του.

 

Τα συγγραφικά δικαιώματα θα αποδοθούν στο Ινστιτούτο Βιολογίας και Ιατρικής του Στρες.

13.78 12.40
Παραγγελία    
-10%
νέο!

Προσφορές